×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Wednesday, 24 April , 2024
به قوه ی علمی کلاس های کنکور اعتقاد ندارم /تا به امروز جایی کلاس کنکور نرفتم و معلم خصوصی نداشتم/حافظ ۴ جزء قرآن و جانشین واحد بسیج دانش آموزی مدرسه تیزهوشان هستم

به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی “سیرجان خبر” نتایج کنکور سراسری سال ۹۵ اعلام شد و نام «حسین مقدس» به عنوان نفر چهارم کنکور ریاضی و فیزیک در اصلی‌ترین آزمون علمی سالانه کشور عنوان شد.
حسین مقدس متولد ۱۳۷۷ در شهرستان سیرجان است که در دبیرستان تیزهوشان آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) درس خوانده و در مدرسه تیزهوشان فعالیت های فرهنگی انجام داده و مدتی به عنوان جانشین واحد بسیج دانش آموزی تیزهوشان مشغول فعالیت بوده است. پدر وی محمود رضا مقدس صاحب شغل عکاسی و مادر او کاردان اتاق عمل است.

حال به بهانه رتبه ۱ منطقه و رتبه ۴ کشوری رشته ریاضی و فیزیک، رتبه ۲۴ منطقه و ۷۵ کشوری رشته زبان انگلیسی و دارنده مدال نقره کشوری المپیاد شیمی ۱۳۹۴ و حافظ چهار جزء قرآن به سراغ او رفتیم تا از حس و حال او و نحوه مطالعه و حس خوب او پس از اعلام نتایج کنکور و پیروزی در این ماراتن نفس‌گیر بیشتر بدانیم.

سیرجان خبر: انتظار رتبه چهارم کنکور را داشتید؟

قبل از آزمون روز کنکور فکر میکردم اگر امتحان بدهم رتبه زیر ده را می آورم و روز امتحان علیرغم بعضی از مشکلات که وجود داشت؛ بعد از امتحان و تصحیح سوالات درصد خوبی زدم و همه دانش آموزان و معلمان به آسان بودن آزمون اذعان داشتند و احتمال رتبه زیر ده را داشتم.

*چطور خبردار شدید ؟ غافلگیر و هیجان‌زده نشدید؟

اصلا اطلاعی به بنده داده نشد؛ زمانی که برای تدریس به درخواست معلمم در یک آموزشگاه مشغول بودم، خواهرم تماس گرفت و گفت که از تلویزیون اعلام شده است و تقریبا ساعت ۱۰:۳۰ صبح ۱۹ مرداد از شبکه خبر دکتر خدایی، ریاست سازمان سنجش این خبر را اعلام کرد و همانطورکه انتظارش را داشتم خیلی غافلگیر نشدم و برایم مهم بود که با کسب یک رتبه خوب برای شهرستان تاثیر گذار باشم و دانش آموزان سال بعد نیز برایشان این انگیزه ایجاد شود که یک دانش آموز سیرجانی این رتبه را کسب کرده است.

*ارتباطتون با فضای مجازی و شبکه های اجتماعی چقدر است؟

تا قبل از کنکور در فضای مجازی نبودم؛ پس از کنکور چون وقت بیشتری دارم در شبکه های اجتماعی مشغول هستم. بنده معتقدم کلا این فضاها دلچسب نیست و محتواهای خیلی مطلوبی ندارد و سعی میکنم زیاد به این فضا نزدیک نشوم، ولی وبگردی در سایت های علمی رو مرتب دنبال می کنم و در روز ساعت خاصی را به این موضوع اختصاص میدهم.

*برای رتبه تک رقمی در کنکور چقدر باید درس خواند؟ شما چقدر زمان برای این موضوع اختصاص می‌دادید؟

از سال اول دبیرستان برای آینده هدف مشخص داشتم و از همان سال مطالعه می کردم و یک حرکت آهسته و پیوسته بود ولی مطالعه بالا نداشتم و درگیر مطالعه برای المپیاد و کنکور بودم و سال گذشته برای المپیاد بیست و پنجمین دوره رشته شیمی نقره گرفتم و به همین دلیل از کنکور معاف نشدم، تقریبا می شود گفت به طور متوسط روزی دو تا سه ساعت مطالعه داشتم؛ ولی این برای همه صدق نمی کند و برای کسانی که فقط سال آخر درس می خوانند سخت تر است.

*برای انتخاب رشته چه برنامه‌ای دارید ؟

هدفم این است که به سمت فیزیک بروم ولی فعلا قصدم این است که رشته مهندسی برق دانشگاه شریف ادامه تحصیل بدهم تا بعدا اگر نیاز بود به فیزیک تغییر رشته بدهم؛ چون از سمت رشته برق نیز می توان به سراغ کارهای فیزیکی مدنظرم حرکت کنم.

*چه پیشنهادی برای کسانی که سال آینده کنکور می‌دهند دارید؟

دانش آموزان سیرجانی باید اعتماد بنفس خود را بالا ببرند و مطمئن باشند که می توانند کارهای بزرگ انجام دهند و یک هدف مشخص و روشن مطابق با علایق فردی انتخاب کنند و این مهم به آنها نقشه راه و انگیزه می دهد و با صبر و توکل بر خدا می توانند به هدف خود دست یابند.

*به کلاس‌های کنکور هم می‌رفتید؟

تا به امروز جایی کلاس کنکور و معلم خصوصی نداشتم و به قوه ی علمی کلاس های کنکور اعتقاد ندارم و معتقدم که دانش آموز باید با تلاش خود علم بیاموزد و باید به خودش متکی باشد و بیشتر دانش آموزان که در کلاس کنکور شرکت کردند نیاز مبرم نداشتند و فقط می خواهند حجم کار خود را کم کنند. بنده کتاب های کمک درسی استفاده می کردم و از سال چهارم دبستان به صورت نیمه پیوسته در آزمون های آزمایشی کانون شرکت می کردم و باید طریقه آزمون دادن را آموخت و فقط با درس یاد گرفتن نمی توان در کنکور شرکت کرد و در طی سالیان در آزمون های مختلف شرکت کردم.

سر جلسه‌ی آزمون چگونه می‌گذشت؟

در جلسه ی آزمون مراقبین با شوخی تمرکزم را برهم زدند و اگر من را اذیت نمی کردند قطعا شرایطم متفاوت تر بود و در سر جلسه مراقبین با هم گفت و گو می کردند و باعث سر و صدا می شدند که با واکنش دیگر دانش آموزان نیز مواجه شد و این گفت و گو و هرج و مرج تا پایان جلسه ادامه داشت که باعث آزار و اذیت شد.

به جز درس به چه چیزهای دیگری علاقمند هستید و دنبال می‌کنید؟

به غیر از کارهای غیر درسی به زبان آموزی علاقه دارم و زبان های عربی، انگلیسی و آلمانی را فرا می گیرم و در مسائل دینی تفسیر میخواندم و حافظ ۴ جزء قرآن کریم هستم و بیشر به تفسیر المیزان علاقه دارم و الگوی زندگی خود را شهید چمران قرار دادم و سعی می کنم اخلاق و انسانیت ایشان را دنبال کنم.

یک نتیجه‌ی عالی پس از این همه تلاش! در خانواده به چه ویژگی‌ای معروف هستید؟

بیشترین چیزی که در مورد من صدق می کند اعتماد بنفس بالا و هدف مشخصی که در زندگی ترسیم کرده ام.

نقش پدر و مادر را در این موفقیت چگونه می‌بینید؟

والدین زحمت می کشند و شرایط را برای تحصیل فراهم می کنند و پشتیبان من از لحاظ روحی و روانی بوده اند و یک خواهر که دو سال بزرگتر از من است و دانشجوی پزشکی دانشگاه ایران در تهران است و تجربه یک کنکوری نیز داشته ایم و خانواده شرایطی را برای من فراهم کرده اند تا در کنکور موفق بشوم و در زمینه المپیاد و کنکور روی پای خودم ایستادم و تمامی زحمات بردوش خودم بود و نهایت هزینه ای که برای کنکور کرده ام مبلغ یک میلیون تومان بود که برای کتب کمک درسی داده ام.

به عنوان سخن آخر چه صحبتی دارید؟

باز بر این موضوع تاکید می کنم که دانش آموزان برای کنکور اعتماد بنفس خود را بالا ببرند و جا دارد از تمامی کسانی که برای بنده زحمت کشده اند، از خانواده و معلمان بخصوص دبیر ریاضی آقای محمد قلیچ پور تشکر ویژه ای کنم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.