

به گزارش“سیرجان خبر” آیتالله عباس کعبی عضو سابق شورای نگهبان با بیان اینکه بنا به فرموده مقام معظم رهبری، شورای نگهبان فصلالخطاب است، تصریح کرد: در نظام سیاسی اسلام، مشروعیت قوای سهگانه و همه نهادی عمومی نظام ناشی از ولایت فقیه است چرا که ولی فقیه حجت شرعی و قانونی است و برای همگان فصل الخطاب است.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بحث بررسی صلاحیتها همگان را به تمکین از شورای نگهبان فراخواندند، اظهار داشت: اعضای شورای نگبهان افرادی عادل و پرهیزگار و بصیر هستند که در امر بررسی صلاحیتها، تنها به قانون عمل میکند.
آیتالله کعبی تصریح کرد: در عمل به قانون همه سود میبرند؛ مردم، نظام و کاندیدا نفعشان تنها در تمکین به قانون است.
وی با بیان اینکه عمل به قانون موجب تثبیت مردم سالاری دینی و تحقق نظم است، افزود: احقاق حق از طریق قانون برای همه میسر است هیچ کس با تمرد از قانون سود نمیبرد.
https://sirjankhabar.ir/?p=198