
به گزارش“سیرجان خبر” شهباز حسنپور در جمع رؤسای دانشگاه آزاد استان کرمان از راهاندازی دانشکده علوم پزشکی در سیرجان خبر داد و اظهار داشت: مراحل قانونی موافقت اولیه این دانشگاه انجام شده است.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: بنیاد دانشگاهی سیرجان دارای ۱۰۰ هکتار باغ پسته است که در توسعه مراکز دانشگاهی عملکرد خوبی را داشته است.
وی گفت: با توسعه طرحهای فولادی در سیرجان، ۱۶ هزار نیروی متخصص در بخشهای معدنی نیاز داریم که تاسیس رشتههای معدنی باید اولویت کاری مراکز دانشگاهی شهرستان باشد.
حسنپور از سرمایهگذاری خیران و بخش خصوصی برای احداث بزرگترین بیمارستان خاورمیانه در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان خبر داد و بیان داشت: این شهرستان با موقعیت صنعتی و معدنی و حتی کشاورزی نیازمند متخصصان پزشکی است که تاسیس دانشکده علوم پزشکی ضرورت دارد.
محمدعلی توحیدی فرماندار سیرجان هم این شهرستان را بزرگترین شهر استان پس از مرکز استان اعلام کرد و اظهار داشت: سیرجان ۲۸۵ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۵ هزار نفر دانشجو را در هشت مرکز آموزش عالی دارد.
وی گفت: وجود معادن مس و آهن و بیش از ۵۰ واحد صنعتی و تولیدی این شهرستان را مهاجرپذیر کرده است که نیازمند برنامهریزی در همه بخشهای فرهنگی، رفاهی و آموزشی است و ضرورت دارد واحد دانشگاهی پزشکی در این شهر ایجاد شود.
https://sirjankhabar.ir/?p=14163