
“سیرجان خبر” در کیلومتر ۶۵ محور هراز مینیبوس حامل زائران پیاده شهرستان فریدونکنار در راه بازگشت به استان مازندران دچار سانحه سقوط به درهای در منطقه وانا شد.

گفتنی است، تاکنون ۱۰ کشته و زخمی توسط نیروی امدادی خارج شده اند اما هنوز آمار نهایی از کشته و یا زخمی شدگان اعلام نشده و نیروهای امدادی و انتظامی در محل حادثه حضور دارند.

**جستجوها برای یافتن سرنشینان مفقود ادامه دارد
سرهنگ اسفندیاری جانشین رئیس پلیس راه کشور در خصوص این حادثه به خبرنگار ما گفت: در ساعت ۱۴:۱۰ امروز مینی بوس زائران اربعین حسینی که از تهران به سمت مازندران در حال حرکت بود در محور هراز بعد از سه راهی وانا به دره ۶۰ متری سقوط کرد.

وی در ادامه افزود : تعدادی از سرنشینان مفقود شدند و عملیات برای جست و جو ادامه دارد و با توجه به شرایط جوی و بارش باران کار برای نجات سخت شده است. البته تعداد کشته در آمار اولیه ۴ کشته و ۶ مصدوم بوده که مصدومان به بیمارستان منتقل شدند.
این مقام مسئول پلیس در پایان اذعان کرد : کارشناسان در محل حادثه در حال بررسی علت حادثه هستند.
https://sirjankhabar.com/?p=31681